Dacă simţi că trebuie să vină ceva nou şi nu mai apare odată, fă tu ceva nou, fă tu să se întâmple, creează ceva şi nu mai aştepta să vină din afară.

Am auzit la cineva afirmaţia asta şi mi-a deschis ochii. De ceva timp tot aveam senzaţia, chiar certitudinea, aş spune, că ceva nou urma să intre în viaţa mea şi nu mai apărea odata.

Şi totul devenea frustrant de parcă nu mai aveam niciun pic de răbdare, iar eu îmi trăiam viaţa într-o continuă aşteptare.

Fă tu ceva nou, iniţiază ceva, nu mai aştepta la alţii!

Fix aşa e. Am realizat că ceea ce spun eu de ceva vreme “nu mai aştepta la alţtii” nu aplicam tocmai la mine. De parcă aveam un văl pe ochi şi nu vedeam soluţia.

Întotdeauna soluţia e la noi.

Şi trebuie să îmi repet asta zilnic, ca  o mantră. Pentru că mereu uit.

Bineînţeles că şi acum tot eu m-am scos din impas. Mi-am dat seama că de multă vreme cochetez cu astrologia şi tarotul. Îmi plac, urmăresc citiri pe youtube, urmăresc mişcările planetelor din harta mea natală şi  îmi fac singură nişte predicţii. Asta doar din pură pasiune, ca o relaxare.

Aşa că am hotărât să duc pasiunea asta a mea la următorul nivel. Voi învăţa să citesc în cărţile de tarot şi voi aprofunda cunoştinţele de astrologie.  Bingo! Ceva nou!

Ideea a venit pur şi simplu, ca ceva firesc, ca şi cum asta trebuia să fac dintotdeauna.

Iar ca idea să nu se piardă în neant, am comandat două cărţi de la Libris: Astrologia de la cer la pământ, de Valeriu Pănoiu şi Tarotul Raider Waite de Pamela Colman Smith si Arthur Edward Waite.

E un început creat de mine pentru că sunt ceea ce gândesc şi gândurile devin realitate. Sper să nu mai uit curând.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *