Stau pe fotoliu cu cana de ceai în mână și de pe noptiera din fața mea mă privește un chip vesel de copil. Avea obrajii bucălații de un roșu aprins, ochii negri și poznași, iar un zămbet larg îi lumina toată fața. Emana fericire prin toată ființa. El stătea în mijloc, iar eu și sora mea de-o parte și de-o alta a lui.

Atunci eram fericiți. Și nici prin cap nu ne-ar fi trecut că viața avea să ne despartă atât de abrupt. Poimâine va face 40 de ani și nici de data asta nu vom aniversa împreună. După doi ani de pandemie în care ne-am văzut doar cu ajutorul tehnologiei nici acum nu avem să ne vedem față în față. Pentru că, încă o dată, obligațiile cotidiene ne țin pe fiecare pe loc.

Oh, cât mi-aș fi dorit să fiu cu el! Să-l strâng în brațe și să-i spun că oricât de greu i-ar fi, oricât de tristă i s-ar părea viața, va trece cu bine și peste încercarea asta. E fratele meu mai mic, iar sentimentele de protecție și ocrotire pentru el nu m-au părăsit nici acum. Iar când mi-a spus că și-a rupt piciorul și nu poate umbla o perioadă, m-am întristat nespus.

Uneori durerile pot fi greu de suportat. Eu nu-ți pot lua durerile, dar sufăr împreună cu tine și sunt alături de tine. Capul sus! Când zâmbești, începi să strălucești din interior. Din acest motiv, merită să zâmbești cât mai des!

Așa sună mesajul de pe btrățara de la Anyoli. Și sper că va ajunge la timp, să simtă că sunt lângă el. Pentru că asta e Anyoli, o punte între suflete.

Anyoli România a fost fondat de Nadia Vișan din dorința de a împărți fericire în jur și de a oferi oamenilor modalități prin care să dăruiască emoții sincere. Anyoli este un e-shop de bijuterii inteligente realizate după conceptul de cadou viu.

Toate bijuteriile Anyoli au integrată tehnologia Data on Things, tehnologie patentată de Anyoli, iar acest lucru îți dă posibilitatea de a încărca mesajul dorit în interiorul cadoului, iar apoi să-l dăruiești. Mesajul e o parte din sufletul tău și astfel dăruiești un cadou viu.

Persoana care va primi cadoul, poate asculta, citi sau vedea mesajul primit cu o simpă atingere. Fiecare bijuterie din site are implementata tehnologia NFC. Aceasta face posibila vizualizarea mesajului pe telefon odata ce ai instalat aplicatia Anyoli. Mesajul poate fi poză, text, video, link sau chiar document tip Biblia.

Mai mult decât atât, există posibilitatea de a schimba mesajul inițial și de a transmite unul nou, iar persoana căreia i-ai dăruit bijuteria va primi o notificare, astfel încât să descopere cu bucurie noul mesaj.

În gama de brățări inteligente am găsit-o fix pe cea care i se potrivește fratelui meu. Are ca piesă centrală Piatra Ochi de Tigru, piatra prosperității și a norocului. Piatra semiprețioasă Ochi de Tigru este o varietate de cuarț opac și este remarcabilă pentru straturile bogate de auriu strălucitor și maro.

Iubirea este esența vieții, iar Anyoli o sărbătorește în fiecare zi prin bijuteriile din colecția Love. Avem nevoie să ne simțim apreciați, să simțim că aparținem unei iubiri împlinite. Gama de coliere inteligente ne oferă exact acest sentiment sublim.

Te iubesc mai presus de fire! Când ți-am văzut fața și mi-ai luat mâna, atunci am știut că din acel moment, îmi voi da viața pentru tine. Ești cea mai bună binecuvântare dăruită de Dumnezeu. Îngerii te vor proteja întotdeauna pentru că ești un vis devenit realitate.

Acesta e mesajul care vreau s-o însoțească pe fiica mea pretutindeni. Să știe, chiar și atunci când nu sunt lângă ea, că e cel mai prețios dar și pașii îi sunt călăuziți. Cu Anyoli e posibil. Cu perechea de cercei inteligenți pe care i-am dăruit-o la aniversarea celor 18 ani, știu că fiicei mele i se vor șopti ușor la ureche cuvintele mele de ocrotire.

Chiar dacă darul perfect nu există, există metode prin care ceea ce dăruim devine perfect. Iar o parte din sufletul tău în dar, e un cadou de neegalat. Și când acesta vine încapsulat într-o bijuterie cu pietre semiprețioase, devine cadoul perfect.

Așadar, Anyoli reușește să unească suflete, să transmită emoții și simțiri dincolo de granițele lumii. Ei ne oferă talismane pe care să le avem mereu lângă noi, fiind mereu conectați cu cei dragi prin ceva aparte.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *