Azi dimineaţă a plouat, dar acum, la ora pânzului, arde un soare superb de vară. Iubesc vara, poate şi pentru faptul că o asociez cu o vacanţă continuă.

Poate şi faptul că sunt zodie de apă, Scorpion, mă face să iubesc căldura. Recunosc, o prefer oricând frigului, desi nici iarna nu îmi displace.

Aşa cum am simţit, ziua e una minunată, mărturie fiind si buchetul superb de trandafiri primit azi. Clar a contribuit la creşterea vibraţiei zilei de azi.

Şi cum soarele e sus pe cer, florile îmi zâmbesc din vază, nu puteam rămâne pasivă şi am început să caut locaţii pentru vacanţe viitoare. Până la vacanţa de anul acesta, pot visa la cele viitoare, nu-I aşa?

Căutând, am dat peste minunăţia de hotel de mai jos, Hotel Cap Estele.

Hotelul se afla in Eze, Franţa, la doar 30 de minute depărtare de aeroportul din Nice, intre peninsula Cap-Ferat si Monaco.

Hotelul a fost construit de un aristocrat rus din secolul al XIX-lea si a fost conceput ca un refugiu elegant şi privat. Este mai degrabă o oază de linişte la malul mării Mediterane, concepută pentru relaxare şi regăsire de sine, departe de toată agitaţia  Coastei de Azur.

Recunosc, m-a cucerit de la prima vizionare. Simplitatea şi bunul gust care îl caracterizează, mă fac să visez cu ochii deschişi la un sejur acolo. Şi până voi ajunge, pentru că voi ajunge, las aici pozele, mărturii pe care să le regăsesc cu drag atunci cînd simt nevoia.

Fotografii copiate de pe site-ul hotelului

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *