Trebuie să recunosc, una din slăbiciunile mele o reprezintă decorațiunile interioare. Pierd noţiunea timpului atunci când stau şi admir diverse aranjamente pe Pinterest. Iar acum că sunt cu casa în construcţie sunt în delir, pur şi simplu. Nu trece zi în care să nu caut palete de culori pe care să le îmbin în piesele din living, dormitor şi bucătărie.

Ceea ce ştiu sigur e că  vreau  să am tapet  cel puţin  în dormitor.  Și cautând tapet decorativ,  i-am descoperit pe cei de la Axelen.

Axelen Impex este o afacere românească pornită din inima Ardealului în urmă cu aproape 30 de ani și ne pune la dispoziție una dintre cele mai variate game de tapet decorativ de import de la companii internaționale renumite (Zambaiti Parati, Eijffinger, Jannelli&Volpi, Sirpi sau Rasch fiind doar câteva dintre brandurile importate cu succes în România).Tapetul decorativ de la Axelen, adus în țară cu grijă de la marile companii producătoare din Germania și Italia, ne oferă una dintre cele mai eficiente și economice alternative de redecorare a locuinței pe termen lung. 

Axelen are o experienţa de 26 de ani de cand activează pe piaţa produselor pentru decoraţiuni interioare, atât in ceea ce priveşte produsele pe care le comercializează, pe care le-a diversificat si adaptat nevoilor pieţei, cât şi în ceea ce priveşte relaţiile de parteneriat.

De la bun început şi-au propus să ofere produse inedite de cea mai bună calitate. Tocmai la un astfel de produs m-am oprit când am ales tapetul decorativ Elie Saab de la Zambaiti Parati.

Din colaborarea designerului Elie Saab cu producătorul Zambaiti Parati a rezultat o colecţie care prin elementele sale exclusive te transpune într-o atmosferă de lux şi eleganţă. Această colecție este inspirată din creațiile haute couture ale mărcii. Și ce este cel mai important lucru este faptul că cei de la Axelen au exclusivitate la colecția de tapet decorativ de lux Elie Saab.

E de remarcat faptul că în colecția de tapet decorativ Elie Saab găsim atât modele cu elemente de baroc cât și cu elemente florale și geometrice ce completează armonia amenajării interioare și dau un aer de rafinament și eleganță încăperii.

Grafica florală, geometrică sau simplă din această colecție ne oferă libertatea de a aduce o grație aparte pereților și implicit interiorului casei noastre.

Prin combinarea motivelor clasice cu nunațele de culoare contemporane, designerul Elie Saab a reușit să creeze o colecție de tapet decorativ cu un aspect inovator, iar datorită diferitelor inserții lucioase ieșite în relief orice încăpere poate fi pusă în valoare.

Tapetul de la Zambaiti Parati are materialul de o calitate deosebită, lavabil (putând fi curațat cu o cârpă moale și umedă) și rezistent la frecare si zgârieturi. 

Eu folosesc acest tapet decorativ Elie Saab pentru locuință, dar el este pretabil a fi folosit și în camere de hotel, restaurante, baruri, cluburi și chiar birouri.

Tapetul este un element de decor interior extrem de versatil, este practic, economic și dă dovadă de o funcționalitate ridicată. Redecorarea pereților cu tapet ne poate scăpa de costurile și stresul zugrăvitului, iar eu sigur fac afacere cu tapetul decorativ exclusiv Axelene deoarece prințesa mea de opt ani are obiceiul de a colora toți pereții din cameră.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022,

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *