Știți cum e când ai prieteni cu care, chiar dacă nu te vezi de o lună de zile, atunci când vă revedeți începeți să discutați ca și când v-ați fi întâlnit ieri? Ei bine așa suntem eu și Lore, prietena mea de-o viață.

Stăteam de vorbă la un ceai de tei și Lore a început să mi se plângă despre faptul că îi vine un nou lot de haine pentru magazinul pe care îl deține și nu a terminat amenajările la noul spațiu închiriat. Așa că nu are unde să depoziteze toată marfa pe care a comandat-o pentru momentul când magazinul va fi mai mare.

Mi-am amintit cum zilele trecute, o colegă îmi povestea despre cum a dus ea o parte din lucrurile din apartament la un spațiu de depozitare, atunci când a eliberat un dormitor pentru fetița ei nou născută.

Așa ca i-am recomandat LaDepozit.

LADEPOZIT este cel mai modern și sigur serviciu de închiriere spații de depozitare din București și oferă spații de depozitare moderne și curate în care putem depozita, în deplină siguranță, pe termen scurt sau lung, atât bunurile personale cât și pe cele ale firmei.

Așa că, Loredana a intrat pe site-ul lor și a făcut o simulare pe calculatorul de spațiu. Pentru că cei de LaDepozit oferă posibilitatea să calculezi suprafața spațiului de care ai nevoie, în funcție de obiectele și mărimea cutiilor pe care vrei să le depozitezi.

Totodată poți alege boxa de depozitare în funcție de felul obiectelor depozitate, regăsind următoarele categorii:

  • Mini Personal
  • Accesorii copii
  • Arhive
  • Mobilă apartament
  • Electronice
  • Mobilier exterior
  • Materiale de construcții
  • Business

De aici totul a decurs foarte ușor pentru prietena mea. Odată ce a descoperit dimensiunea necesară pentru spațiul de depozitare, a ales locația și a contactat firma pentru oferta de preț și rezervare.

Care mi se pare mie că este punctul forte al acestui sistem de self storage este acela că numai tu ai acces la obiectele depozitate. Încui spațiul cu un lacăt de la care doar tu ai cheile și ai acces non-stop la marfa depozitată.

Așadar, de ce să alegi un spațiu de depozitare LaDepozit?

Închiriere simplă și rapidă

Acces la bunurile tale 24/7

Sisteme de monitorizare moderne

Locații accesibile

Asigură transport

Au depozitare auto/moto

Așa cum spuneam, cei de LaDepozit oferă și alte servicii pe lângă cele de închiriere spații de depozitare.

  • Servicii de transport pentru mutarea bunurilor personale sau a mărfurilor până la ușa depozitului
  • Servicii de manipulare și împachetare pentru împachetarea bunurilor sau a obiectelor de mobilier
  • Servicii închiriere dubă cu sau fără șofer pentru a-ți transporta singur lucrurile cu una din dubele lor.

Iar perioada minimă de închiriere a depozitului, o lună de zile, i s-a potrivit mănușă prietenei mele. Fix de atât timp mai avea nevoie pentru terminarea amenajării noului magazin.

Vă spun, a fost extrem de încântată de serviciile oferite de LaDepozit. Și, dacă voi veți avea vreodată nevoie de un serviciu self-storage, nu ezitați să-i contactați. Vă vor surprinde plăcut!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *