Vi se intampla sa aveti cateodata un sentiment frumos al zilei ce tocmai incepe inca din clipa in care deschideti ochii? Asa ma simt eu azi 🙂 Pur si simplu am simtit ca va fi o zi frumoasa, desi afara sta sa ploua si e innorat, inca de cand m-am trezit. Si pana acum nu m-a dezamagit sentimentul avut.

Partea mea preferata din zi este dimineata. O ador!! Imi place, atunci cand nu sunt la birou, sa ma trezesc inaintea tuturor ai casei, sa merg in bucatarie, deschid fereastra larg , imi fac o cafea neagra, deschid Magic FM si citesc stirile. It”s my kind of morning!! Si daca mai canta si pasarelele afara, atunci e vis. E momentul meu cu mine. Atunci ma incarc, imi pun liniste in ganduri si realizez ca viata e frumoasa si ca nu exista piedici peste care sa nu putem trece…sunt doar etape ale dezvoltarii noastre ca oameni.

Asa ca profit de ziua de azi, de sentimentul meu de liniste, de acceptare, de multumire ca sunt omul care sunt azi si merg mai departe zambind. Sunt ok, sunt bine cu mine acum, va fi si mai bine, dar e ok si asa. Asta e mantra mea de azi!

Va pup si va imbratisez si fiti bine cu voi, cu momentul in care va aflati acum in viata si tot ce va doriti mai bun va veni!

Sa aveti o si grandioasa!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *