Mai tineti minte zilelele acelea de vara din copilarie cand timpul era, parca, dilatat si ti se parea ziua atat de lunga incat aveai timp sa le faci pe toate si tot mai ramanea timp sa te plictisesti si sa te feresti de soare la umbra vreunui copac pana seara cand ieseau toti prietenii afara la joaca?
Ei, de o zi din asta am avut parte de curand. Era o duminica insorita, torida chiar, si eram toti la noi „la cabana” cum ii spunem noi terenului primit de la socrii nostri pe care avem amplasata, intr-adevar, o cabana 🙂


Si a fost o duminica perfecta…ne-am luat o pauza de la cotidian si am dat in mintea copiilor. Ne-am plimbat cu bicicletele, am mancat inghetata, ne-am jucat cu mingea, am dat o tura cu rolele si am luat multe pauze de lenevit la umbra pe canapea si sa ne racorim si hidratam.
Iar pe seara a fost deliciul, am plecat pe deal, la releu. Doamne de cand nu mai fusesem pe deal. Cand eram copii faceam tot timpul drumetii la releu sau pe deal, la noi la bloc. Recunosc, mi-a fot asa dor sa alerg in iarba inalta si sa culeg flori de camp. Asa o relaxare am simtit!! Si ma bucur ca am reusit sa ii arat celei mici o parte din activitatile pe care le faceam eu, copil fiind, si sa fac inca o data sa inteleaga ca si daca nu ai telefon cu jocuri si internet te poti distra maxim si, culmea, nu te plictisesti.


Avem nevoie din cand in cand sa punem frana. Sau, cel putin, eu am nevoie…imi place sa cred ca inca se poate trai relaxat, fara sa iti faci griji de ziua de maine, de targeturi si dead-lineuri. Mi-am propus si imi impun sa reusesc sa am cat mai multe zile din acestea…de facut nimic si de incarcat bateriile.
Mai jos va las cagteva poze de pe deal sa va umpleti si voi de serenity atat cat pot transmite pozele mele

.
Va imbratisez!

Margareta
Ati mai vazut margarete in ultimul timp?
Curtea de Arges
Fericire pura
Buchetul meu de flori de camp

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *