Suntem la jumătatea lunii aprilie și e timpul perfect pentru a scrie despre noul proiect pe care l-am pregătit. La început de an mi-am propus să nu mai las viața să curgă fără să am controlul evenimentelor, ci să fiu mai prezentă în ceea ce fac.

Cumva, aveam impresia că ultimii doi ani au trecut pe lângă mine fără ca eu să fi realizat ceva. Și eram frustrată, aveam sentimentul că îmi trece viața fără niciun rost. Așa că, la fel cum procedez mereu când vreau să analizez un lucru, am pus totul pe hârtie. Am făcut două coloane în care am trecut lucrurile pe care le-am realizat vs lucruri pe care nu le-am realizat, deși mi-aș fi dorit.

Iar realizările au depășit cu mult nerealizările. Și totuși a trebuit să accept că una din nerealizări atârna foarte mult, iar asta îmi dădea un sentiment constant de nemulțumire și neîmplinire. Cum nu îmi place să îmi plâng de milă, am hotărât ca anul acesta să slăbesc. Da, acesta e lucrul pe care nu l-am înfăptuit, iar asta mi-a afectat sănătatea. De aici, sentimentul constant de eșec.

Așadar, anul acesta mi-am propus să fiu mai prezentă în tot ceea ce fac.

Și să fiu consecventă astfel încât să îmi pot realiza obiectivele. Nu sunt multe, dar țin să le ating. Și o voi face, pentru că acum știu cum.

Sunt mândră că în ianuarie am absolvit cursul de Specialist în activitatea de coaching. Acest curs a venit firesc în viața mea, după ce primisem claritate cu ajutorul unor oameni extraordinari. Am descoperit, pe parcursul celor peste 200 de ședințe de coaching, că mi se potrivește mănușă această activitate. Am văzut cum persoane din jurul meu au reușit să dobândească mai multă încredere în forțele proprii, și-au descoperit abilități înnăscute despre care nu știau că le dețin și și-au dat seama că pot mai mult după ce au lucrat cu mine.

Cum nimic nu e întâmplător în viață, odată ce mi-am clarificat drumul pe care vreau să merg, totul a venit de la sine. Am fost invitată să susțin ateliere de educație financiară, creșterea stimei de sine și de setare corectă a obiectivelor/viselor. Acum, programele dezvoltate de mine pe aceste teme au venit și ele firesc.

Sunt bucuroasă că am reușit să concep niște programe de impact, în special, pentru femei. E foarte important ca o femeie să nu uite sau să-și aducă aminte că nu e doar mamă, soție, muncitor de la 8 la 5. Avem dreptul și merităm să avem timp doar pentru noi, fără a ne simți vinovate. E perfect în regulă să avem independență financiară fără a simți disconfort că avem un venit mai mare decât al partenerului.

Curând veți regăsi pe site mai multe detalii despre ce ofer eu și cum vă pot ajuta să obțineți claritate, încredere că puteți obține tot ce vă doriți și dacă mă luați de mână cu hotărâre, vă ajut să descoperiți că aveți în voi tot ce e nevoie să vă îndepliniți cele mai arzătoare dorințe.

Sus cu inima, dragilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *