Ai zice că după 21 de ani de căsnicie si 28 de relație cunoști omul de lângă tine. Cu bune și mai puțin bune. Că după atâtea aniversări, alegerea cadoului perfect pentru jumătatea ta e doar o chestiune de comandă. Adică știi deja ce vrea omul tău, ce îi place, ce îl face fericit. Pentru că esența unui cadou, fie el și doar să marcheze momentul, e aceea de a aduce mulțumire, un zâmbet pe fața celui ce îl primește.

În esență e adevărat. Cam știi totul despre el, dar, Doamne, ce greu mi-a fost la început să aleg cadoul potrivit. Cu trei luni de zile înainte de ziua lui de naștere intram în fibrilații cu gândul la cadoul perfect. Pentru că, dragilor, nu de puține ori am dat cu nuca în perete. Ba luam un parfum ce nu îi plăcea, ba un ceas ce nu era pe gustul lui, ba chiar odată, țin minte că am comadat un tricou polo de la o firmă de renume, iar expresia de pe fața lui era atât de grăitoare încât am știut ca am dat cu bâta în baltă din nou.

Oare cum aleg cadoul perfect pentru el?

Asta am început să mă întreb tot mai des după cadourile mai puțin inspirate pe care le-am ales. Și am realizat faptul că eu alegeam mai mereu cadouri practice. Nu spun că nu sunt utile astfel de cadouri, dar pe soțul meu îl făceau fericit cadourile ce transmiteau un mesaj. Cadourile care spuneau o poveste. Și atunci am început să mă întreb, de fiecare dată când voiam sa aleg ceva, ce vreau să îi spun acum?

Așa a început seria de cadouri cu emoții, cum le numesc eu. Pentru că, oho! chiar au transmis emoții! Zâmbetul ce îi încălzea chipul de fiecare dată când le primea, e neprețuit.

Recunosc, am pierdut multe ore în căutarea cadoului perfect, tocmai pentru că știu că nu îl pot alege la întâmplare. Găseam diverse site-uri cu diferite obiecte, dar care nu mă mulțumeau. Dar când am găsit secțiunea de cadouri pentru bărbați pe mindblower.ro am avut momentul meu de aha!

Sursa MindBlower

Recunosc, am fost foarte încăntată când i-am descoperit pe cei de la MindBlower.ro. Nu doar pentru că găsim pe site cadouri pentru toate gusturile, dar mai ales pentru că ei cutreieră lumea în lung și-n lat și aduc în România cadouri inedite și nemaivăzute. Sunt un izvor nesecat de idei de cadouri, așa cum se descriu chiar ei.

Pe site poţi să găseşti uşor acel cadou amuzant pentru colegul de birou, un cadou perfect pentru o petrecere reuşită, o surpriză emoţionantă pentru mama ta, un gadget curios pentru un adolescent, un cadou de lux pentru un om de afaceri sau ceva practic pentru partenerul de viaţă. 

Și toată lumea știe că soțul meu e regele grătarelor. Nimeni nu face grătar ca el și tocmai de-asta, la fiecare petrecere, chiar dacă nu face el grătarul, tot e chemat pentru sugestii. Și cum unui masterchef cum e el, îi stă bine cu ustensile de excepție, mi s-au oprit ochii asupra acestui set de ustensile pentru gratar.

Da, la acel moment a fost exact ce trebuia. Și așa a început seria mea de cadouri reușite. Îmi aduc aminte că atunci toți prietenii noștri au vrut să știe de unde am cumpărat setul de ustensile.

Cadouri pentru femei pe MindBlower?

Bineînțeles! Țin minte cum fratele soțului m-a tras de-o parte să mă întrebe asta. Abia se cunoscuse cu actuala lui soție și cum se apropia ziua ei de naștere, nu avea nicio idee de cadou. Și da, i-am dat câteva sugestii de cadouri cu impact.

Și azi îmi mulțumesc amândoi ca le-am recomandat site-ul ideal de cadouri, așa cum îl numesc ei.

Măi, dar chiar este ideal. Pentru că găsim de toate, fără excepție. De la un cadou amuzant pentru colegul de birou, un cadou perfect pentru o petrecere reuşită, o surpriză emoţionantă pentru mama ta, un gadget curios pentru un adolescent, un cadou de lux pentru un om de afaceri sau ceva practic pentru partenerul de viaţă. 

Recunosc, m-am relaxat în ceea ce privește cadourile. Știu că oricui ar trebui să-i dăruiesc ceva, am un partener de nădejde cu care nu dau greș. E mereu acolo, cu cadouri unicat, gata să aducă fericire în ochii sărbătoritului. Și MindBlower nu m-a dezamăgit până acum.

Acum că se apropie luna cadourilor, serios că trebuie să faceți o vizită pe site-ul MindBlower.ro măcar să vă convingeți de cele povestite de mine aici.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *