Pur și simplu nu îmi vine să cred că suntem atât de aproape de cea mai frumoasă perioadă din an, Craciunul. Iubesc Sărbătoarea Sfântă de Crăciun cu toate obiceiurile ei.

Îmi aduc aminte cu nostalgie cum mergeam la colindat cu toți copiii de la bloc. Eram o ditamai gașcă și nu ne dădeam plecați acasă decât când chiar nu mai puteam căra traistele cu bunătăți. Doamne, ce amintiri! Tot pe 23 decembrie mama pregătea cozonacul. Și când ajungeam acasă, mirosul îmbietor ne gâdilea nările. Și acum mirosul de cozonac și cel de portocale îmi amintesc de Sărbătorile de iarnă.

Decembrie este cu adevărat luna fericirii. Iar ziua de Crăciun este încununarea acestei luni. E ziua în care, copii fiind, nu aveam interzis la dulciuri. Dar cel mai tare ne bucuram când deschideam cadourile de la Moș Crăciun. Țin minte că primeam fiecare dintre noi, portocale, napolitane și căte un maiou și o pereche de șosete. Era un fel de regulă nescrisă a alor mei să ne cumpere de fiecare dată aceste articole de îmbrăcăminte.

Îmi amintesc cum în anul în care am împlinit 8 ani, prietena mea primise de ziua ei sa o rochiță roșie cu paiete pe care urma să o îmbrace în ziua de Crăciun. Tare mult mi-a plăcut acea rochiță. I-am spus mamei că o vreau și cum nu a vrut să îmi cumpere și mie, i-am cerut-o lui Moș Crăciun. A fost cea mai mare dezamăgire a mea când nu am primit rochița de Crăciun. Tare tristă am fost în acel an. Și tot atunci mi-am cam dat seama cum stă treaba cu Moșul.

Am aflat apoi că acea rochiță îi fusese adusă din străinătate de mătușa ei. La noi nu se găseau așa obiecte vestimentare pe vremea aia. Dar eu nu puteam pricepe, iar mâhnirea aia m-a însoțit câțiva ani în timpul Sărbătorilor de Iarnă.

Mi-am amintit acel episod din copilăria mea, când căutam haine pentru fetițe de Craciun pe Answear.ro. Chiar mă gândesc cât de norocoasă e fetița mea că există Answear. Pentru că știu exact ce-și dorește, o rochiță de seară. Și e o binecuvăntare să o pot bucura.

Iar dacă tot dau comandă, bineînțeles că nu mă voi opri doar la o rochiță. Mai ales că la cumpărăturile de peste 200 de lei, am transport și retur gratuit. Pentru că mai există și posibilitatea în care mândra mea să nu fie de acord cu alegerea făcută și să fiu nevoită să fac retur.

De câțiva ani încoace, Answear.ro e partenerul meu atunci când vreau haine pentru copii. Tocmai pentru că au reușit să adune într-un singur loc peste 500 de branduri din diferite categorii. Regăsesc atât articole de la branduri sportive (Adidas, Nike, Puma) cât și articole de la branduri premium (Tommy Hilfiger, Guess, Red Valentino, DKNY). Tot ce vreau și am nevoie, găsesc aici.

Iar programul lor de loialitate, Answer Club, funcționează strună. Cu fiecare comandă plasată, acumulez puncte AC pe care le pot folosi la comenzile ulterioare și așa ajung să achiziționez anumite produse reduse chiar cu 50%.

Acum doi ani i-am cumpărat o pereche de cizme roz, de care a fost foarte încântată. Prima noapte a dormit cu ele în pat, atât de mult le-a iubit. Cizmele le-am luat de aici https://answear.ro/k/copii/fete/incaltaminte  în caz că vreți să faceți și voi o prințesă fericită. Vă asigur că nu există împlinire mai mare pentru o femeie ca atunci când copilul lui îi spune cu emoție în glas Ești cea mai bună mama din lume!

Acea emoție sper că i-o voi trezi atunci când va primi această Guess rochie culoare albastru marin. Pentru că nu îmi doresc ca și fetița mea să fie dezamăgită fix la vârsta la care am fost eu. Vreau să-i construiesc amintiri de neuitat. Și cu Answear.ro pot!

Ce brand iubesc și port cel mai mult?

DESIGUAL! Iubesc să mă îmbrac în hainele colorate și pline de voioșie ale acestui brand. Iar când am descoperit că găsesc aici și haine pentru copii de la Desigual, vă închipuiți cât m-am bucurat. Așa că vă invit să descoperiți  haine de fete pe Answear.ro. Mai jos, vă arăt la ce anume m-am oprit eu pentru fetița mea. Desigual, desigur.

ANSWEAR.ro este unul dintre partenerii Desigual, care are în portofoliu mii de produse ale celebrului brand. Așa că, dacă și voi vreți să vă îmbogăţeşti garderoba cu haine, încălţăminte şi accesorii vibrante, originale, sunteți unde trebuie. Am intrat la categoria brandului DESIGUAL, am selectat îmbrăcăminte fete și am început să pun în coș.  

Și dacă și voi căutați cadouri pentru Crăciun pe  ANSWEAR.ro, vă anunț că în Lucky Friday, TOATĂ oferta are un preț cu 30% mai mic! Reducerea se calculează de la primul preț al produselor. Promoția durează până pe 28.11.2022.

Articol scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *