Se spune că, pentru  ca o persoană să fie completă, trebuie ca în viaţă să clădească o casă, să sădească un pom şi să facă un copil. Copii am, slavă Domnului, trei, pomi am sadit şi acum a venit momentul să clădesc o casă.

Sunt de părere că există un timp pentru fiecare lucru pe care îl doreşti şi ţi-l propui. Degeaba ne îcrâncenăm noi să realizăm ceva pe repede înainte, dacă în viaţa ta nu e totul lin. Atunci când lucrurile nu trebuie să iasă, Universul îţi trimite semne si piedici. Iar când e menit să fie, totul se leagă şi merge de la sine.

Aşa şi noi cu casa. Am avut un proiect făcut acum 10 ani, dar din varii motive nu am construit casa din proiect. Mai bine pentru noi, pentru că acum ne dorim altceva. Şi am demarat din nou tot procesul, de la proiect până la obţinerea autorizaţiei de construcţie.

Dar partea cu actele avea să fie partea uşoară a acestei acţiuni. Ştiţi cum este să alergi de la depozit la depozit să- iei oferte şi să compari preţuri? Şi când te hotărăşti, în sfârşit, de unde să cumperi, să ţi se spună staţi că, de fapt nu avem pe stoc, nu putem aduce atât şi alte scuze d-astea. Aşa am păţit noi când am vrut să comandăm materiale pentru izolații.

Într-una din căutările mele de materiale de construcţii, i-am descoperit pe cei de la Casa de comenzi Vindem Ieftin.ro . Nu credeam că poate exista un depozit de materiale pentru casă on line.

https://vindem-ieftin.ro/ vine pe piață cu un nou concept: Depozitul Virtual. Acesta aduce avantajele unui depozit de materiale de construcții de proximitate, dar elimină din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție. Mai mult decât atât, redă clienților săi cea mai importantă resursă: timp. Astfel, clientul are prețuri mai mici și, în loc să alerge după materiale deconstrucții din depozit în depozit, investește timp în lucrurile care contează pentru el.

Aşadar, regăsiţi într-un singur loc tot ce este necesar la construcţia unei case de la matrialele necesare fundaţiei până la acoperiş sau tâmplărie PVC, tâmplărie de cea mai înaltă calitate, vezi detalii.

Şi mi-au plăcut atât de tare încât am hotărât să devin partenerul lor prin conceptul de franciză. Adică, am devenit Francizat Depozit Virtual.

Acum să vă explic ce m-a atras atât de tare la acest concept. Păi, în primul rând, am tot ce îmi trebuie pentru construcţia casei la doar un click distanţă. Şi la cât am alergat cu soţul meu după oferte, am devenit experţi în negociere de preţuri.

Eu, recunosc, sunt tare încântată de acest sistem de franciză mai ales pentru că îmi fac programul aşa cum vreau. Nu depind de un birou, pot răspunde la telefon de oriunde şi nu lucrez cu cash.

Avantajele unui Francizat Vindem Ieftin

  • Nu lucrezi cu numerar, totul se tranzacţionează prin bancă, nu ai nevoie de casă de marcat sau sediu, showroom, contabil, firmă luminoasă, totul va fi EXCLUSIV ONLINE.
  • Îţi poţi construi portofoliul de clienţi şi poţi vinde orice produs din companie respectând regulile de alocare şi de gestionare a cererilor
  • Iţi stabileşti singur adaosul comercial şi strategia de aplicare a acestuia pe produse/ categorii/ clienţi.
  • Ai acces în grupurile clienţilor V.I.P. pe whatsapp.
  • Ai acces la un sistem funcţional, testat şi îmbunătăţit în peste 7 ani de activitate şi validat de peste 25 de consultanţi împreună cu peste 50.000 de clienţi la nivel naţional şi chiar puţin European
  • Suport şi dezvoltare oferit de întreaga echipă
  • Sistemul ERP de înaltă tehnologie ce va fi folosit pentru gestionarea clienţilor, oferte si facturi proforme
  •   Nu dai telefoane la rece si nu alergi după clienţi (nu faci teren).
  • Ai număr de contact Unic afişat pe site în departamentele în care te califici
  • Poţi propune furnizori noi în companie şi poţi aduce orice client

Şi ce mi se pare mie cel mai tare dintre toate avantajele acestea este că în acest an nu există taxă de franciză. Da, aţi citit bine, nu cred că mai există pe piaţă sisteme de franciză fără taxă. Cel puţin eu nu cunosc să fie.

Pentru a prelua un Depozit Virtual ai nevoie doar de multă voinţă de a face performanţă şi un PFA sau un SRL, pentru că vei lucra în baza unui contract de colaborare. Experienţa în vânzările de materiale de construcţii nu este obligatorie, dar bineîţnteles că ea reprezintă un mare avantaj.

Este necesar ca cei de la https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ să confirme anumite calităţi pe care să le ai înainte de încheierea contractului, dar eu consider că acolo unde există dorinţă de performanţă, nu există piedici. Şi cum, Doamne iartă-mă, să nu-ţi doreşti să lucrezi cu nişte oameni care sunt adevăraţi profesionişti şi care te şi şcolesc pe deasupra.

Ştiu că în prezent există 16 parteneri francizaţi, iar prin lipsa taxei de franciză se doreşte creşterea acestui număr. Eu zic că este o mare oportunitate, iar dacă v-aţi săturat de statutul de simplu salariat şi vă doriţi să deveniţi antreprenor, acum este momentul!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *