Cu toţii am observat că zilele s-au micşorat şi nopţile au început să fie din ce în ce mai lungi. Mai sunt 4  săptămâni şi trecem la ora de iarnă. Vremea s-a răcit şi va continua să o facă, dar cu toate acestea, mie îmi place la nebunie luna octombrie. Ador coloritul pădurii în razele palide ale soarelui.

Ţin minte că anul trecut trebuia să ajung la o întâlnire, iar pe partea dreaptă a drumului se întindea o pădure. Păi nu am putut să nu trag mașina pe dreapta pentru a admira pur și simplu minunăţia de peisaj. 

Am rămas minute în şir pe marginea drumului într-o mută contemplare. Nuanţele de galben-arămiu și verde se completau una pe alta atât de armonios şi nu am rezistat impulsului de a face mai multe fotografii cu telefonul.

Anul acesta am rugat-o pe fiică-mea să-mi picteze un tablou de toamnă pentru a avea lângă mine acel peoisaj. Poate şi datorită faptului că sunt născută toamna, acesta e anotimpul meu preferat. Bine, îmi place mult şi iarna în timpul sărbătorilor, dar parcă toamna vine cu o linişte profundă pentru sufletul meu.

Momentul meu preferat în zilele de toamnă e atunci când plouă. Stau în fotoliul din bibliotecă, cu un ceai în mână şi privesc prin fereastră picăturile de ploaie. Şi în casă e cald, ard lumânări parfumate şi pe fundal se aude vocea răguşită a lui Leonard Cohen. 

Recunosc, cel mai bine mă simt când am o atmosferă cozy în casă. Și ca să fie așa, mă ajută de anul acesta cei de la Answear.ro. Dacă nu știați, anul acesta au lansat categoria Home&Lifestyle și regăsim aici o gama largă de categorii de la Bucătărie și sala de mese, Home spa, Lămpi sau Parfumuri.

Trebuie să spun că una din plăcerile mele vinovate este să am bijuterii. Am gablonțuri de toate felurile coliere, inele, brățări și mai ales cercei. Când am descoperit noua categorie de pe site, prima căutare a fost dupa organizatoare de bijuterii. Și nu am fost dezamăgită. Așa am descoperit o mulțime de standuri și organizatoare pentru bijuterii aici https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/standuri-si-organizatoare-pentru-bijuteri

Sunt exact ce aveam nevoie. Cu siguranță îl voi comanda pe cel mai încăpător dintre ele doar, doar nu voi mai rătăci în toată casa cercei si coliere.


Și ce credți că descopăr tot frunzărind pe Answear.ro? O serie de rame foto deosebite. De aici voi alege una numai bună pentru tabloul fiică-mii. Sunt rame pentru fotografii si tablouri pentru toate gusturile, atât pentru cei cu gusturi fine cât și pentru cei mai practici dintre noi.


Ca să continui întregirea atmosferei mele relaxante, am aruncat un ochi si către lumânarile parfumate de pe site. Îmi plac cel mai mult cele cu mesaje şi dintre toate Candly Lumanare parfumata de soia Hey, you? Don’t give up, ok? mi-a atras cel mai mult atenția. Poate și datorită faptului că eu funcționez cel mai bine cu citate motivaționale așa cum am mai scris aici. Mai jos las câteva fotografii cu alte lumânări care mi-au plăcut.

Ce mai tura vura, noua secţiune de Home&Lifestyle este exact pe sufletul meu! Tocmai pentru că pun mare accent pe atmosfera din casa mea, pe căldura cu care mă îmbie pentru ca eu să am parte de timp de calitate şi relaxare. Sunt îndrăgostită de frumos, iar faptul că site-ul îmi oferă posibilitatea să pot cumpăra un serviciu de cafea  deosebit, un ceainic ca o poveste, un pled călduros pentru serile geroase îmi dă liniştea că le am la doar un click distanță.

În fine, pe mine m-a bucurat foarte mult aceasta nouă secţiune de la Answear.ro pentru că obişnuiesc să comand frecvent de la ei. Sunt mulţumită pentru că găsesc peste 500 de mărci de top, de la branduri premium(Tommy Hilfiger, Guess, Red Valentino, DKNY) la branduri sportive (adidas, Nike, Puma, New Balance), branduri populare de lifestyle și multe alte mărci de renume.

Îmi mai place mult ca au programul de loialitate Answear Club unde, cu fiecare comandă plasată, acumulezi puncte AC pe care le poți folosi la următoarele comenzi pentru a scădea prețurile produselor chiar și cu 50%. 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *