Îmi aduc aminte de parcă ar fi ieri, cum m-am bucurat de primul computer pe care l-am văzut și folosit împreună cu prietena mea din școala generală. Era un Macintosh micuț pe care i-l adusese tatăl ei de la un prieten, profesor de informatică.

Era undeva prin anii ’90 când abia se introducea informatica in programa școlara, ca materie opțională. Și noi ne înscrisesem la acest opțional pentru că ne fascina noțiunea de informatică. Habar nu aveam ce înseamnă, de fapt. Țin minte că am cumparat atunci o carte cu bazele informaticii, care conținea mici programe pe care tu le scriai în limbaj Basic și îți apărea pe ecranul calculatorului un omuleț care dansa sau un șoarece care alerga, nu mai țin minte exact.

Pentru noi era fascinant cum din niște inșiruiri de comenzi poți crea un obiect în mișcare.

Bineînțeles că lucrurile au evoluat cu repeziciune și când am avut posibilitatea mi-am cumpărat un PC cu tastatură și mouse. Iar când a apărut și internetul, eram în extaz. Eram legați în rețea toți vecinii din bloc. Și ce credeți că jucam? Need for Speed, prieteni!

Deși nu sunt o pasionată de Gaming recunosc că mă prindea uneori de 2-3 noaptea la cursele de mașini din joc. O nebunie totală, ce să mai!

Ei, de acolo lucrurile au evoluat pentru mine in ceea ce privește scopul în care am folosit calculatorul. Am inființat o societate comercială și trebuia să depun trimestrial declarațiile de impozit si TVA. Astfel, am învățat să folosesc programe de contabilitate de bază si să salvez declarațiile pe floppy disk sau dischete, cum le spuneam atunci.

Acum nu cred că mai sunt capabilă să fac ceva fără tehnologie. Eu imbrățișez evoluția și, recunosc, mă folosesc de tehnologie la maxim. Iar cu cei de la Spacer ai Tehnologia la tine acasă.

Mă recunosc lipită de laptop, dacă mă pot exprima așa. Fie că îl folosesc zilnic la serviciu, fie că mă hotărăsc să prepar o rețetă mai deosebită și caut rețeta pe internet, îmi e indispensabil. Iar acum, de când m-am hotărât să scriu constant pe blog, îl adaug pe lista obiectelor de bază din viața mea.

De cînd cu pandemia, toate ședințele noastre de la serviciu s-au mutat în online. Așa că folosim laptopul cu camera pornită și microfonul încorporat. Dar, cumva mi s-a stricat microfonul și colegii nu mă mai pot auzi. uitîndu-mă pe Spacer, am descoperi ca au acest model de căști pe care m-am hotărât să le comand pentru că au microfon pe cască, sunt fără fir și au și funcția de limitare a zgomotului de fundal.

Categoria Sport si călătorie este prefarata soțului meu. Cum e un împătimit al plimbărilor cu bicicleta, acest suport de telefon i-ar fi numai bun în plimbările lui mai ales că este și foarte ușor de montat pentru că se prinde în cleme de ghidonul bicicletei.

Totodată aici găsesc o varietate de genți și rucsacuri de voiaj, aliați de nădejde în delegațiile mele prin țară.

Așadar, Spacer.ro oferă soluții IT pentru toate nevoile tale, prețuri excelente pentru produse de calitate pentru a te bucura de inovație chiar la tine acasă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *