Îmi place să cred despre mine că sunt o femeie încrezătoare, sigură pe ceea ce pot și știu cum să reacționez în situații extreme. Am ajuns la punctul în care, îmi place să cred că pot analiza corect orice situație în care mă aflu și îmi pot păstra stăpânirea de sine în orice moment provocator din viață.

Dar lucrurile nu au stat mereu așa. Nici pe departe. Numai eu știu prin câte frământări s-a zvârcolit sufletul meu. Orice aș fi făcut sau oricâte realizări aș fi avut, niciodată nu mă consideram suficient de bună. În oricare domeniu din viața mea. Și asta îmi aducea pe chip o eternă încruntare și nemulțumire.

Știți cum e atunci când tu nu realizezi ce ai și nu ești mulțumit de tine și vine Universul și te obligă să vezi? Așa am pățit eu acum aproximativ cinci ani. Tocmai fusesem promovată în postul pe care mi-l dorisem și pentru care muncisem cu atâta dăruire cănd a intrat la mine în birou o prietenă tare dragă, pe care nu o mai văzusem din liceu.

De frumoasă știam că e frumoasă, în liceu atrăgea toate privirile băieților, dar avea fata asta o lumină pe chip și emana așa o liniște și împlinire încât nu m-am putut abține să o întreb care e cauza acelei stări. M-am gândit că sigur a tras lozul câștigător și are tot ce își dorește, o familie frumoasă și împlinită și o carieră de invidiat. Și chiar asta i-am spus și ei.

Nu mică mi-a fost mirarea când a început să râdă din tot sufletul. Așa am aflat că tocmai divorțase, iar cariera ei de profesor nu era nici ea chiar așa de împlinită cum își dorea. Dar era fericită și se vedea. Și mi-a spus că secretul ei sunt Cristalele.

Și a început să-mi povestească cum bijuteriile cu cristale pot fi purtate în funcție de zodie, pentru chakre, pentru proprietățile lor terapeutice și, nu în ultimul rând, pentru frumusețea lor naturală. Mi-a povestit că are acasă, pe o măsuță din living, un altar unde a adunat mai multe cristale, tămâie, lumânări și o icoană cu Maica Domnului. Și de fiecare dată când simte că este cu energia la pământ, merge acolo, arde tămâie și spune o rugăciune. Așa a reușit să treacă peste divorțul urât din viața ei și să rămână veselă pentru copii.

Văzându-mă așa abătută, mi-a povestit mai multe despre Rubin, cristalul ce aduce succes și putere. Mi-a spus că Rubinul este cristalul caracteristic zodiei mele, Scorpion și mă va susține în acțiunile mele.

Sursa Pixabay

Acest cristal este extrem de sensibil, te ajută la dezvoltarea spiritualității și îți dă puterea de a te recupera după ce ai fost rănit. Totodată contribuie la creșterea energiei și vitalității, lucru de care eu aveam atâta nevoie. Cu ajutotul energiilor și vibrațiilor acestui cristal aveam să pot rezista în fața oricărei formă de critică și negativitate.

Energiile cristalului de Rubin contribuie la regăsirea unei încrederi de sine superioare, atrag bunăstarea și abundența și contribuie la păstrarea acestora. Totodată, piatra de Rubin este recomandată persoanelor care doresc să ofere un leadership de cea mai bună calitate. Și aici m-a atins. Pentru că era exact ceea ce mă frământa pe mine și anume faptul că din poziția de director nu voi reuși sa fiu un bun leader pentru echipa mea.

Nu a plecat din birou până nu am plasat comanda pe StoneMania. Mi-a spuc că StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializează pietre fine și cristale naturale din România și toate cristalele vin însoțite de certificate de garanție și conformitate.

Recunosc, nu eram pe deplin convinsă că au ajutat-o atât de mult cristalele, dar ce aveam de pierdut dacă încercam? Nimic.

De atunci, nu mă despart de brățara mea de rubine de la StoneMania Bijou. O accesorizez fără probleme oricărei ținute. Și nu știu dacă încrederea pe care o am în mine acum i se datorează doar ei, dar cu siguranță a contribuit mult.

De atunci a început transformarea mea interioară. A fost imboldul de care aveam nevoie. Și acum, când am momente de ușoară tristețe, e suficient să ating brățara mea și să îmi aduc aminte cuvintele Anei „Rubinul e ca tine, Alina, regele pietrelor prețioase”. Și mă liniștesc.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *