Nu știu ce alte obiecte sunt mai enervante decât obiectele promoționale pe care le primești de la serviciu. Serios, cred că am zeci de pixuri, brelocuri sau mini calendare primite de-a lungul timpului. Pe care le-am tot adunat pentru că îmi era milă să le arunc.

De obicei nu sunt un om risipitor și îmi place ca fiecărui lucru să îi găsesc o utilitate, dar zău că nu mă împac deloc cu brelocurile. Nu îmi place să atârne acel ceva la chei, care sunt deja destule ele. Iar de pixuri și mini calendare nu duce nimeni lipsă. Așa că, am luat cutia în care erau adunate și am început să le împart copiilor din familie. Ei sigur găsesc ce să mâzgălească cu ele.

Dar gândul că banii ăia au fost aruncați pe fereastră de companie, nu îmi dădea pace. Cine, sufletul meu, o fi omul de la marketing ce nu poate gândi „outside the box”? Mă, dacă tot facem un lucru, hai să-l facem cum trebuie! Cum oricum sunt alocate niște fonduri pentru aceste cadouri anuale, hai să le folosim cu cap. Să găsim cadouri promoționale utile.

Și se pare că nu sunt singura care gândește așa. Oamenii deștepți de la  Today Advertising au găsit o modalitate de a da însemnătate fiecărui cadou promoțional. Au adunat la ei pe site produse inovatoare, utile, care rezolvă nevoi adevărate și urgente.

Când oferi un cadou, nu oferi un simplu obiect. Oferi amintiri, apreciere, mulțumire.

Cum toată ziua sunt prinsă la birou și nivelul de mișcare pe care îl fac e tot mai redus, au început să mai scârțâie unele încheieturi. Așa că în ultima perioadă sunt din ce în ce mai preocupată de sănătatea mea. Știu că nu vreau să mă ajut de un toiag la mers când voi înainta în vârstă. Mi-am propus să mențin un nivel optim al sănătății mele cât mai mult posibil. Și încerc să fac tot ce depinde mine în acest sens.

Așa că am să urmez 5 pași simpli, zi de zi, pentru a-mi îmbunătăți starea de sănătate:

  • Voi face mișcare. Am hotărât că voi face cel puțin 10,000 de pași zilnic
  • Mă voi odihni suficient
  • Voi acorda o mai mare atenție alimentației. În sensul că voi folosi mai puțin zahăr, pentru că la mine asta e buba. Aș fi în stare să renunț la toate mesele zilei, doar să pot mănca o prăjitură.
  • Voi acorda o mai mare atenție emoțiilor mele. Voi medita zilnic.
  • Mă voi hidrata corespunzător. Să recunoaștem, câți dintre noi chiar beau cel puțin 2 litri de apă pe zi? E nevoie de disciplină și multă stare de prezență ca să nu uiți să bei apă.

Uite, chiar, o idee smart de cadou promoțional este un dispozitiv inteligent care să îți aducă aminte să bei apă. Cu toții am aprecia mai mult un astfel de obiect, în locul clasicelor pixuri.

Și dacă nu știai că există, te anunț că le găsești la Today Advertising, în categoria Promoționale WOW.

Serios, mie mi-ar prinde extraordinar de bine un astfel de dispozitiv. Este gadget-ul perfect ce promovează sănătatea și starea de bine.

Cum funcționează dispozitivul inteligent ce îți aduce aminte să bei apă?

Simplu. Îl atașezi oricărui pahar sau sticlă din care obișnuiești să bei apă. E confecționat din materiale de calitate medicală, așa că nu trebuie să îți faci griji că inghiți substanțe nocive.

Prin simplul fapt că nu necesită niciun cablu sau aplicație pe telefon, îl poți folosi atât la birou cât și acasă când citești sau la plimbări ușoare în parc.

Principalele calități ale dispozitivului inteligent ce îți aduce aminte să bei apă

  1. Reminder. În primul rând exact asta face, îți aduce aminte să bei apă. Cum? La fiecare 35 de minute, licăre discret. Apoi se resetează pentru încă 35 de minute, în caz că nu iei nicio înghițitură între timp;
  2. 100% automat. Cum am spus, nu necesită cabluri. Are o baterie foarte ușor de schimbat, care are o autonomie de până la 6 luni și nu emite zgomote enervante;
  3. Gadget hi-tech: are senzor ambiental, senzor de mișcare, ON/OFF automat;
  4. Ușor de utilizat. Se atașează la orice sticlă sau pahar;
  5. Calitate premium.

Dispozitivul ce ne aduce aminte să bem apă nu este doar o lumină care clipește. Este un gdget de înaltă tehnologie care ne îmbunătățește obiceiuriul de a bea apă. Și astfel ne putem îmbunătăți calitatea vieții.

Când primești un cadou promoțional ce te ajută să-ți menții o sănătate optimă, apreciezi faptul că angajaorului îi pasă. E un sentiment plăcut să știi că se gândește și e atent la starea ta de bine. Eu una, așa aș simți.

Iar dacă ești antreprenor și vrei să faci cadouri promoționale cu impact asupra angajaților tăi, nu ezita să cauți pe site-ul celor de la Today Advertising. Am găsit o mână de promoționale de iarnă numai bune de oferit salariaților tăi de sărbători. Fă cumva să știe că îți pasă de ei nu doar din punct de vedere al productivității. Că îi consideri parte din familia ta.

Articol scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *