Aproape de centrul orasului Ramnicu Valcea, in imediata apropiere a parcului Zavoi, se inalta semet Grand Hotel Soafianu. Am avut placerea sa fiu cazata la acest hotel  si experienta a fost una spectaculoasa.

Sofianu este singurul hotel-muzeu de arta din Romania si iti dai seama de acest lucru inca de la intrare. Opere de arta sunt expuse peste tot. Hotelul gazduieste operele celor mai reprezentativi  500 artisti plastici romani.

Camera in care am fost cazata era decorata in stil clasic si dispunea de toate facilitatile unui hotel modern. Am luat masa in restaurantul Four Seasons din incinta hotelului, iar seara am savurat un prosecco pe terasa hotelului. Tin minte ca era perioada teilor infloriti si mireasma lor ne-a facut savurarea vinului si mai placuta.

Hotelul dispune de un centru wellness ce cuprinde: piscina interioara incalzita, sauna uscata, sauna umeda, centru de masaj si hidromasaj si sala de fitness dotata cu echipamente profesionale.

Per total, hotelul m-a cucerit prin imbinarea perfecta a confortului cu luxul. M-am simtit rasfata si pusa pe primul loc. Pentru acest sentimentt, voi reveni cu drag la Grand Hotel Sofianu oricand voi avea drum prin Ramniu Valcea.

Fotografia hotelului
Fotografia hotelului
Fotografia hotelului

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *